top of page
3.PÚBLIC ANDRÉS GARCÍA MARTÍNEZ.png

Què som
filosofia

Hort-Art és una plataforma cultural que s'ocupa de la investigació, la formació, la producció i la mobilitat en l'àmbit de les Arts del Cos a través de residències, tallers , exposicions, ponències i performances .

El nostre interés és la promoció de noves pràctiques i llenguatges de comunicació, la interacció horitzontal amb la comunitat i la valorització del territori rural, tot a través d’una visió de sostenibilitat i en connexió amb el medi ambient.

IMG_0125.jpeg

Què busquem
objectius

Busquem promoure i difondre les Arts del Cos, en totes les seues modalitats, recolzant la descentralització de la cultura i el seu accés en les zones perifèriques, i la creació d’obres artístiques a partir de la interacció amb la comunitat.

Fomentem el diàleg entre diferents universos creatius, per generar nous codis artístics, on el cos es converteix en el protagonista, com un contenidor permeable capaç de redissenyar noves configuracions.

_DSC7610.jpg

On estem
Faura - La Vall de Segó

Faura és un municipi rural amb una poblacio aproximada 

de 3500 habitants de la subcomarca de la Vall de Segó, 

una extensió situada en la frontera de la província de València i  Castelló amb una economia marcadament agrícola.

WhatsApp Image 2020-03-17 at 12.22.45.jp

On treballem
els espais

El nostre entorn paisatgístic (visual, ecològic, cultural i històric), la Casa Gran i l'Escorxador, es tornen espais d'investigació i creació, per tal de desenvolupar projectes artístics que donen suport a la descentralització de la cultura i el seu accés en zones rurals.

La temàtica d’una visió local a una visió global es presenta en les diferents intervencions artístiques.

fotosmorvedre_20190703_183257.jpeg

Qui som
l'equip

Hort-Art naix a partir de la col·laboració de l'artista brasiler Alex Guerra i

l'artista valencià Pere Bodí.

Des de 2014 reballen conjuntament en diversos projectes arreu del món, on desenvolupen la idea de crear un espai per aprofondir en la seua investigació.

Alex Guerra

-Intèrpret, Director i Coreògraf-

 

Una de les senyes d'identitat de la seua pràctica artística es basa en el no-lloc, com a lògica espacial, el trànsit constant i temporal d'idees, llocs i persones.

Està interessat a explorar les possibilitats de crear mitjans on experimentar amb noves textures, metodologies i pràctiques en la  dansa contemporània i performance.

Entén la dansa com a matriu de saber, com una oportunitat per discutir i reflexionar sobre el medi.

Va realitzar els seus estudis en fisioteràpia, teatre i dansa a Brasil i posteriorment en Dansa-Teatre a l'escola municipal d'Art Dramàtic "Paolo Grassi" de Milà. 

Des d’aleshores, ha treballat i desenvolupat projectes cooperatius amb artistes d'Europa i del Brasil.
El 2007 obté el certificat com ensenyant i practicant del mètode Feldenkrais®.

Alex Guerra_edited_edited_edited.png

Pere Bodí 

-Ballarí i Professor-

 

 Naix a Faura, València, on des de menut s’interessa per les manifestacions artístiques locals.

Aprén i creix amb la música tradicional una ampla varietat d’estils de dansa que desperten la necessitat de recerca i connexió amb les seues arrels històriques. En l’adolescència comença a professionalitzar el seu interés per l’Art Dramàtic incorporant-se a dues agrupacions teatrals locals. Al mateix temps comença a prendre classes en altres disciplines de ball, primerament en balls de saló i llatins i posteriorment en dansa clàssica i contemporània.

Estudia i es gradua en l'Escola Superior d’Art Dramàtic de València, en interpretació textual  i en Millennium Performing Arts de Londres, en dansa professional.

Actualment és professor de dansa aplicada a l'Art Dramàtic en l'Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. 

Pere Bodí_edited.png
bottom of page