top of page
IMG_0097.jpeg

Què som
filosofia

Som una plataforma cultural que s'ocupa de la investigació, la formació, la producció i la mobilitat en l'àmbit de l'art contemporani a través de residències, tallers , exposicions, ponències i performances .

El nostre interés és la promoció de noves pràctiques i llenguatges de comunicació, la interacció horitzontal amb la comunitat i la valorització del territori rural, tot a través d’una visió de sostenibilitat i en connexió amb el medi ambient.

IMG_0125.jpeg
IMG_0125.jpeg

Què busquem

objectius

Busquem promoure i difondre l’art contemporània, en totes les seues modalitats, recolzant la descentralització de la cultura i el seu accés en les zones perifèriques, i la creació d’obres artístiques a partir de la interacció amb la comunitat.

Fomentem el diàleg entre diferents universos creatius, per generar nous codis artístics, on el cos es converteix en el protagonista, com un contenidor permeable capaç de redissenyar noves configuracions.

WhatsApp Image 2020-03-17 at 12.22.45.jp

On estem

l'espai

L’Escorxador, al municipi de Faura, és un espai d'investigació i creació  permanent per tal de desenvolupar projectes artístics en l'àmbit rural, donant suport a la descentralització de la cultura i el seu accés en les zones perifèriques.

 

La temàtica d’una visió local a una visió global es presenta en les diferents intervencions artístiques creades en residència.

fotosmorvedre_20190703_183257.jpeg

Qui som

l'equip

Hort-Art naix a partir de la col·laboració de l'artista brasiler Alex Guerra i

l'artista valencià Pere Bodí.

Des de 2014 reballen conjuntament en diversos projectes arreu del món, on desenvolupen la idea de crear un espai per aprofondir en la seua investigació.

Alex Guerra

-Intèrpret, Director i Coreògraf-

 

Una de les senyes d'identitat de la seua pràctica artística es basa en el no-lloc, com a lògica espacial, el trànsit constant i temporal d'idees, llocs i persones.

Està interessat a explorar les possibilitats de crear mitjans on experimentar amb noves textures, metodologies i pràctiques en la  dansa contemporània i performance.

Entén la dansa com a matriu de saber, com una oportunitat per discutir i reflexionar sobre el medi.

Va realitzar els seus estudis en fisioteràpia, teatre i dansa a Brasil i posteriorment en Dansa-Teatre a l'escola municipal d'Art Dramàtic "Paolo Grassi" de Milà. 

Des d’aleshores, ha treballat i desenvolupat projectes cooperatius amb artistes d'Europa i del Brasil.
El 2007 obté el certificat com ensenyant i practicant del mètode Feldenkrais®.

38920943_2063411200336225_77944357603455

Pere Bodí 

-Ballarí i Professor-

 

 Naix a Faura, València, on des de menut s’interessa per les manifestacions artístiques locals.

Aprén i creix amb la música tradicional una ampla varietat d’estils de dansa que desperten la necessitat de recerca i connexió amb les seues arrels històriques. En l’adolescència comença a professionalitzar el seu interés per l’Art Dramàtic incorporant-se a dues agrupacions teatrals locals. Al mateix temps comença a prendre classes en altres disciplines de ball, primerament en balls de saló i llatins i posteriorment en dansa clàssica i contemporània.

Estudia i es gradua en l'Escola Superior d’Art Dramàtic de València, en interpretació textual  i en Millennium Performing Arts de Londres, en dansa professional.

Actualment és professor de dansa aplicada a l'Art Dramàtic en l'Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears. 

_DSC0111_edited.png
bottom of page