top of page

dv., 14 de jul.

|

Faura

ANDRÉS CORCHERO "NOW-HERE MAN" HABITAR MOSTRA DE DANSA

Registration is closed
See other events
ANDRÉS CORCHERO "NOW-HERE MAN" HABITAR MOSTRA DE DANSA
ANDRÉS CORCHERO "NOW-HERE MAN" HABITAR MOSTRA DE DANSA

Hora i ubicació

14 de jul. del 2023, 20:00

Faura, Carrer Major, 81, 46512 Faura, Valencia, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Andrés Corchero

Ballarí i coreògraf.

Andrés Corchero. Nascut a Puertollano (Ciudad Real) el 1957. Des de 1963 resideix a Catalunya. Honestedat, risc i sensibilitat són algunes de les qualitats dels seus treballs. Els seus espectacles són íntims, elegants i plens d’emoció i el seu llenguatge, està ple de contemporaneïtat.

Explorador incansable dels llenguatges del cos i la dansa, el 1985 coneix la dansa Butoh. Viatja a Tòquio, on estudia i treballa amb Kazuoh Ohno i Min Tanaka, Mestres reconeguts mundialment.

-Premi de la crítica 2021 al millor Solo de Dansa per l’espectacle “Absències”. Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003. Per la seua trajectòria artística i per l'espectacle "El bufó sota la tempesta" en col·laboració amb el poeta Feliu Formosa. Premi Aplaudiment 2001. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts Escèniques, conjuntament amb Agustí Fernández, per a l'espectacle "A modo de esperanza". Premi "A l'pas de la Tarda 92" de Ràdio Nacional d'Espanya pels seus espectacles multidisciplinaris conjuntament amb Feliu Formosa.

Now-here man

Now-here man és un solo de dansa que va nàixer del desig de ballar a partir de cançons que, per algún motiu, que no sabria explicar, emocionen, evoquen records, estimulen la ment i el cos, em fan riure, plorar, pensar, etc,… Algunes més conegudes que altres i que, crec que només escoltant-les commouen a moltes persones a la vegada. Com Nowhere Man, la cançó dels Beatles que inspira aquesta peça i que que juga amb les paraules now (ara), here (aquí) i nowhere (enlloc).

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page